Houbařská sezona ještě nezačala, ale bez hub ani na jaře být nemusíme. Jejich nabídka je v našich obchodech po celý rok velmi pestrá, takže není třeba se šidit o jedinečný kulinářský zážitek i možnost prospět svému zdraví. Mezi nejoblíbenější celoročně nabízené houby patří vedle hlívy ústřičné především žampiony. Těch je řada druhů, ale tím nejchutnějším a "nejmasitějším" je žampion hnědý. Ostatně jeho variantě Portobello se často přezdívá žampion steakový.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se