Zmrzlina do plavek v Crème de la Crème

Honza Hochsteiger alias Pan Zmrzlinka z pražské gelaterie Crème de la Crème se rozhodl splnit přání zastánců štíhlé linie a do nabídky svého podniku počátkem května zařadil zmrzlinu, po které se netloustne.

Po půlročním ladění receptury se tak na pultu prodejny objevila zmrzlina, která je místo cukrem slazená pouze ovocnými cukry nebo stévií a zároveň obsahuje maximálně 1,5 procenta tuku. Gourmetguru se těší, až ochutná pistáciovou, slaný arašíd, jahodu a mango.

Zbývá vám ještě 80 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se