reklama
reklama
Další články / recept
13. 5. 2011

Na dobrý steak je potřeba uzrálé maso

Recept Na dobrý steak je potřeba uzrálé maso, ať už ho připravujete ze svíčkové, nebo z roštěnce. Šťavnaté opečené maso nechejte chvíli odpočinout a...
20. 4. 2011

Jak chutnají Velikonoce?

HRÁŠKOVÝ KRÉM S PEČENOU PANCETTOU A MASCARPONE Suroviny na 4 porce: 150 g másla, svazeček jarní cibulky, 1 l kuřecího vývaru, 500 g zeleného...
1. 2. 2012

Salát pro zimní sezonu

Recept Nachové listy červené čekanky se sklízejí od zimního slunovratu až do jara. Radicchio, jak jí říkají Italové, je skvělým základem pro salát, ale...
1 ... 22 23 24 25 26
reklama