29. 5. 2011
29. 5. 2011
Potraviny z každodenního nákupu toho najezdily víc než většina lidí za celý život. Díky tomu si zákazník může u regálů užívat svět bez ročních...
29. 5. 2011
29. 5. 2011
Aktualizováno Odborníci varují, že epidemie ještě nedosáhla svého vrcholu. Švédsko potvrdilo nákazu zmutovanou střevní bakterií EHEC u třiceti lidí, dalších...
29. 5. 2011
29. 5. 2011
Do českých prodejen se dostalo 120 kontaminovaných okurek. Bakterie, která má na svědomí nákazu, je odolná vůči velkému množství antibiotik....
29. 5. 2011
29. 5. 2011
Kontaminované okurky ze Španělska se prodávaly v České republice. Potvrdila to Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI). Na trh se...
26. 5. 2011
26. 5. 2011
Zdrojem nebezpečné střevní nákazy, která se rozšířila po Německu, jsou salátové okurky ze Španělska. Infekce už byla prokázána u jednoho...
8. 2. 2011
8. 2. 2011
Pět porcí denně a vaše pleť bude bude přitažlivější, tvrdí nová vědecká studie.
30. 4. 2010
30. 4. 2010
Našinec odchovaný svíčkovou potkává zeleninu často jen coby neochucenou přílohu ke smaženým jídlům v restauraci, což je docela škoda. Přitom i...
16. 3. 2010
16. 3. 2010
Vzrůstající obezita mění jídelníček amerických kin. Kromě popcornu, chipsů a coly chtějí kina vlastněná Sony zavést do multiplexů i zdravou...
30. 6. 2009
30. 6. 2009
Během jednání v rámci reformy společné organizace trhu s ovocem a zeleninou v roce 2007 se EK zavázala, že odstraní zbytečnou byrokracii...