Kaštanové fettucine s máslem a langustinkou
(rozpis na 4 porce)

150 g vařených kaštanů
150 g hladké mouky
1 vejce
4 langustinky
4 lžíce parmezánu
2 naběračky kuřecího vývaru
máslo, olivový olej, sůl, pepř

Z vařených kaštanů rozmačkaných na jemno, mouky a vejce vypracujeme hladké a pevné těsto. Necháme ho přes noc odpočinout v chladu, potom ještě důkladně prohněteme a několikrát proženeme strojkem na těstoviny nebo rozválíme na vále. Pak z něj tvoříme asi centimetr tlusté nudle. Maso langustinek necháme chvíli marinovat se solí a olivovým olejem. Poté je krátce opečeme z obou stran. Těstoviny dáme vařit v osolené vodě, po necelých dvou minutách jsou hotové.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se