Spojení zimní zelenina zní trochu jako protimluv. Ale nenechte se mýlit. I když už je venku počasí na kabát a sníh je na spadnutí, nemusíte talíře na příštích pár měsíců odsoudit ke kombinacím různých tónů hnědé a bílé.

Plné odstíny červené cibule a červené řepy tuhle depresivní hegemonii období, kdy se brzo stmívá, snadno rozbijí. Další barvu můžou přidat ještě jasně zelené špalíčky pórku. Cokoliv ze jmenovaného se dá jednoduše upéct či uvařit, já ale každý podzim propadnu vábení balzamika a nechávám zeleninu glazovat.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se