To jednoslabičné slůvko zní tajemně: phô. Ještě před pár lety jej v Česku znalo jen pár zasvěcených, kteří přicházeli do kontaktu s vietnamskou komunitou, dnes se stále častěji objevuje na vývěsních štítech asijských bister.

Skončila tak doba, kdy bylo nutné za touto lahodnou vietnamskou polévkou putovat na okraj velkých měst do tržnic s asijským zbožím. Dostupnějšími se staly i ingredience, z nichž se phô vyrábí, a není tak nijak složité ji připravit i doma.

Zbývá vám ještě 90 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se