Tagliatelle s kančím ragú a pecorinem

(rozpis na 4 porce)

 

Co budete potřebovat:

600 g očištěného kančího hřbetu

160 g mrkve

160 g celeru

80 g řapíkatého celeru

160 g cibule

80 g kořenové petržele

20 g česneku

20 g sušených hřibů

20 g slaniny Guanciale

6 dcl červeného vína

8 dcl telecího vývaru

tymián a rozmarýn

sůl, pepř, hladká mouka

100 g čerstvého másla

20 cl olivového oleje

320 g čerstvých tagliatele

8 g velkolisté petržele

10 dkg pecorina

Zbývá vám ještě 70 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se