Sklizeň chřestu v Hostíně u Vojkovic. Autor ▪ Lukáš Bíba
Přímo na poli se křehké bílé výhonky chřestu dají chroupat syrové. Jsou stejně sladké jako hrášek a chutnají božsky. Podívejte se s námi, jak se sklízí zelenina, na kterou se každé jaro těší všichni gurmeti. V sobotu 4. května ho úplně čerstvý můžete v Hostíně na Slavnostech českého chřestu ochutnat sami.
Krmivo s pivovarskými kvasnicemi, které dodají vašemu čtyřnohému miláčkovi vitaminy a vyživí jeho kůži a srst. Granule s probiotiky lisované za studena. Psí žrádlo obsahující cizrnu, mořský zooplankton nebo chia semínka. Samozřejmě vše bez lepku,...
Krmivo s pivovarskými kvasnicemi, které dodají vašemu čtyřnohému miláčkovi vitaminy a vyživí jeho kůži a srst. Granule s probiotiky lisované za studena. Psí žrádlo obsahující cizrnu, mořský zooplankton nebo chia semínka. Samozřejmě vše bez lepku,...