Pražská restaurace Mlýnec našla díky šéfkuchaři Marku Šádovi svůj styl. Hitem zimního menu byla grilovaná perlička s konfitem v podobě smažené masové pralinky, s topinamburem a omáčkou albufera, valentýnské menu bylo nezapomenutelné díky kachnímu prsu připravenému ve vakuu a doplněnému krvavým pomerančem a jedlou hlínou.

S příchodem jara Marek Šáda sestavil nové menu inspirované rozkvetlými stromy a květinami, jarními vůněmi, velikonočními vajíčky i velikonočními chutěmi:

◼ Marinovaný pstruh a kaviár, jablka, rebarbora, římský salát, ředkvičky
◼ Vejce pošírované při 63 °C, drůbeží játra, pěna z uzeného bramboru, mladý špenát, řeřicha potoční
◼ Jehněčí hřbet a konfit, černý česnek, kroupy, pórek, šťovík, jehněčí jus
◼ Zmrzlina z kopřivy, bramborová nádivka, hrušky

Zbývá vám ještě 60 % článku
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se