Až do letošního jara, kdy restaurace ztratila michelinskou hvězdu, byl Pavel Býček šéfkuchařem pražského Alcronu. Od srpna vaří v holešovické jídelně. Nejde o stravenkový bufet, ale o Eatery, již Býček spoluvlastní. V angličtině slovo eatery znamená obědové bistro či jídelnu. V holešovické Eatery sice mají i "segeďák", taky ale nabízejí ve vinném lístku víc šampaňského, než se v Holešovicích vypije za celý rok. A co hůř: "Naší hlavní ingrediencí je láska," píše se na webu podniku.

Zbývá vám ještě 90 % článku

Co se dočtete dál

  • Z jakých surovin v Eatery vaří?
  • Jak je složené menu a co si Petr Holec objednal?
  • Jak jídlo zhodnotil?
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se