V raných 90. letech minulého století sídlila na Letné jedna z prvních "italských" restaurací, které tehdy gastronomicky diktovaly Praze. Nebyla na michelinskou hvězdu, ale to tehdy nebylo nic. Zato tu večer bývalo plno. Časy se ovšem změnily a od května sídlí v zastrčeném letenském domě restaurace Dobromila. Jmenuje se samozřejmě po Magdaleně Dobromile Rettigové, jak jinak. Její menu je ale moderní a podnik sem přesídlil z centra Tábora, kde ho před časem otevřel manželský pár.

Zbývá vám ještě 90 % článku

Co se dočtete dál

  • Jaký ma design a kolik stolů v Dobromile je?
  • Kdo je šéfkuchařem a jak se mu podařilo složit menu?
  • Co si Petr Holec objednal a jak mu chutnalo?
První 2 měsíce předplatného za 40 Kč
  • První 2 měsíce za 40 Kč/měsíc, poté za 199 Kč měsíčně
  • Možnost kdykoliv zrušit
  • Odemykejte obsah pro přátele
  • Nově všechny články v audioverzi
Máte již předplatné?
Přihlásit se