Nejoblíbenější jídlo? Hovězí jazyk tažený 30 hodin. Tady dělají jedinečné pokrmy Autor ▪ Lukáš Hejlík
Restaurace Sůl a řepa funguje ve Strakonicích teprve rok.
Její majitelé jdou se svým konceptem tak trochu proti maloměstskému větru. A zadařilo se, zákazníci si jídlo chválí a často tu mají plno.
S jídlem si tu tak vyhrají, že si ho prostě musíte vyfotit. Lidé tu neplatí za polotovary, ale za něco jedinečného. Nejoblíbenějším pokrmem je tu hovězí jazyk, táhnou ho 30 hodin.
Českou gastronomii chválím, ale jestli by v něčem mohla jít dál, je to přijímání zpětné vazby,“ říká herec Lukáš Hejlík, autor Gastromapy a několika knih o českých restauracích. Jídlo a podniky po celém Česku hodnotí dlouhá léta a někde ho...
Českou gastronomii chválím, ale jestli by v něčem mohla jít dál, je to přijímání zpětné vazby,“ říká herec Lukáš Hejlík, autor Gastromapy a několika knih o českých restauracích. Jídlo a podniky po celém Česku hodnotí dlouhá léta a někde ho...