Chci, aby lidi pochopili, co je kvalitní maso. Cena dělá v Česku strašně moc. Ale důležité je, aby lidi kvalitní produkt za vyšší cenu ochutnali. Řezničina je náročná práce, ale plním si svůj sen. S tátou jsme dělali dobrý průměr, teď jsem se zaměřil na detaily, česká tradiční plemena a zrání masa. Vše, co je špatně v chovu nebo při porážce, se projeví v kvalitě masa, říká řezník František Kšána.
můžete hodnotit každý článek? Zaujal vás? Nebo byste mu něco vytknuli? Byl krátký, nebo nepřinášel nic nového? Na konci každého článku najdete hodnotící tlačítka.
jako předplatitel můžete přijít na prohlídku redakce? Provedeme Vás celým newsroomem a odpovíme na každou otázku. Těšíme se na Vás! Rezervujte si prohlídku
souhrn zajímavých komentářů, technologických zpráv nebo investičních informací naleznete v našich newsletterech, které pro vás připravují editoři a vedoucí rubrik?
novinky pro předplatitele naleznete v rubrice Klub HN+?